August 20

Is Not Fucking Dead!

Posted by grace.will.fall . Filed under News & Updates, Tour Blog | No Comments

10 ÅR!
Nu är det så att i höst firar vi att vi knegat på med det här bandet i 10 år. Vi tänkte fira det genom att spela lite för er. Detta gör vi tillsammans med andra jubilarer. M:40 som också firar 10 år och Counterblast som firar hela 20 år i år.

Datumen som gäller är:
26, 27 och 28 oktober.
30 november, 1 och 2 december.

Alltså sex datum som vi vill fylla. Finns det någon som känner sig manad att boka in något åt oss så hör av er på booking@hoborec.com

This entry was posted on Monday, August 20th, 2012 at 09:44 and is filed under News & Updates, Tour Blog. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.